You are currently viewing Byg en reol som både kan pynte og bruges som skillevæg og til opbevaring

Byg en reol som både kan pynte og bruges som skillevæg og til opbevaring

Ligesom tøjmoden er boligindretningen i konstant udvikling. Det, der er trendy det ene år, behøver langt fra at være trendy det næste. Nærmere tværtimod.

Grundet en større tendens til det rustikke og det klimavenlige inden for boligindretning i de seneste år, er det altså netop nu, du skal benytte muligheden til at slå din kreativitet løs og indrette boligen med noget, du selv har lavet.

Slå kreativiteten løs

Noget af det nemmeste at bygge selv, vil selvfølgelig være en reol eller lignende. Det er praktisk talt bare en kasse med hylder. Det smarte ved selv at bygge sådan en er dog, at du helt selv bestemmer, hvordan din nye kasse med hylder skal se ud.

Vil du gerne lave den i en helt bestemt træsort, så kan du nemt gøre det. Det kan jo være, at du har forelsket dig i udseendet af en planke eller bare mener, at farven vil stå godt til resten af indretningen.

Den slags hensyn kan du også tage i mange andre henseender, år det kommer til reolens udseende. Hvor stor skal den være, skal den males, og skal den ikke have en smule ornamentering i toppe? Som bygherre har du altid det sidste ord, og det vil overraske dig, hvor meget du evner, når bare du forsøger.

Du bestemmer

Selv folk, der ellers ikke har holdt på en hammer siden sløjdtimerne i folkeskolen oplever pludselig, at de med den rigtige vejledning, de rigtige materialer og et par gode stykker kan nå rigtig langt og sågar få et rigtig fint produkt.

Den rigtige vejledning findes nemlig alle vegne i disse digitale tider. Det kan jo sågar være, at din nye, hjemmelavede reol bliver din sti mod større projekter på hele boligen. Det kan ikke vides med sikkerhed, men det er ganske vist, at denne nye tendens inden for boligindretningen har givet langt flere mennesker mulighed og mod til at eksperimentere med den slags.

Det betyder også, at du sagtens kan tillade dig at eksperimentere en smule med, hvad en reol egentlig er. Det kan jo for eksempel være, at du gør den lidt bredere end den traditionelle reol fundet i møbelforretningen, så den både kan bruges til at opbevare bøger eller andet, mens den samtidig tjener som skillevæg. På den måde kan du bryde hjemmet op i mindre krog og få en læsekrog, et hjørne til børnenes leg eller noget helt tredje.