You are currently viewing Dette udstyr er uundværligt i enhver produktion med pakkeri

Dette udstyr er uundværligt i enhver produktion med pakkeri

Når du driver en virksomhed med en produktion, er du typisk afhængig af, at pakkeriet er effektivt og kører uden problematik. Det gøres blandt andet ved at inddrage det essentielle udstyr. Se her, hvilket udstyr der er uundværligt i enhver produktion med pakkeri.

Hvis du driver en virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af den ene eller anden art, er det væsentligt, at pakkeriet, der ofte medfølger, fungerer optimalt. Det gør det udelukkende, hvis udstyret er i orden. Du kan se forskellige udstyr til pakkerier hos Manupac.

Herunder følger en række gode råd til, hvordan du sikrer dig, at du har det rette udstyr på dit pakkeri, så medarbejderne har så gode forudsætninger som muligt for at få det hele til at lykkes optimalt, så det er så effektivt som overhovedet muligt

Effektivisering handler om samspillet mellem mennesker og maskiner, og det er ikke anderledes for produktionsvirksomheder med internt pakkeri. Hvis du vil være sikker på, at det hele fungerer efter hensigten, kræver det, at der ikke er et svagt led.

Båndstrammere

En båndstrammer er nødvendig, når du skal pakke pakkerne forsvarligt. Det kræver en maskine, som er i stand til at stramme båndet – og det er netop dét, en båndstrammer gør. Derfor er den essentiel i enhver produktion med eget pakkeri.

Strækfilm

Strækfilmen er med til at samle de enkelte produkter til én enhed. Det er væsentligt, hvis de skal fylde så lidt som muligt – og det skal de, når de skal fragtes videre til slutbrugeren. Der findes mange forskellige maskiner til formålet, og valget bør bero på, hvad dit behov er.

Kasselukkere og tapemaskiner

En kasselukker er praktisk, når du skal have lukket pakkerne. Samtidig er en tapemaskine effektiv, hvis du skal tape papkasserne sammen – og samtidig slipper medarbejderne for det trivielle og monotone arbejde, det ofte er.

Krympeemballering

Krympeemballering er vigtigt, når du skal få folien til at stramme sig om de produkter, der skal pakkes ind. Ofte vil disse være pakket ind i papkasser, men det stadig nødvendigt, såfremt der er flere papkasser, der skal leveres samlet.

Vakuumløfter

En vakuumløfter er en praktisk ‘kran’, der kan løfte tunge genstande ved hjælp af vakuum. Det er smart, fordi den er lettere at anvende end eksempelvis en kran, som typisk heller ikke kan det samme, da den primært er egnet til særlige genstande.

En vakuumløfter kan ophænges i en travers eller en søjlesvingkran, hvorfor det samtidig er nødvendigt, at du har en af disse maskiner på pakkeriet, hvis du skal have det maksimale ud af din vakuumløfter.