You are currently viewing Opdag fordelene ved laminatgulve: Et økonomisk, holdbart og stilfuldt valg for dit hjem

Opdag fordelene ved laminatgulve: Et økonomisk, holdbart og stilfuldt valg for dit hjem

Er du på udkig efter et gulv til dit hjem, der både er smukt og praktisk, men som samtidigt ikke sprænger budgettet, så er et laminatgulv et fremragende bud.

Hvorfor skal du vælge et laminatgulv?

En af de mest udbredte og populære gulvtyper i Danmark er laminatgulvet og det er der mange gode grunde til. Et moderne laminatgulv er nemlig både flot at se på, let at lægge, praktisk i en travl hverdag og så kan det samtidig købes til en overkommelig pris.

Laminatgulve findes i dag i mange forskellige flotte designs samt i flere forskellige formater, hvilket gør, at det er muligt at finde det rette laminatgulv uanset, hvilken indretningsstilart gulvet skal passe ind i.

De fleste laminatgulve har et udseende, der er en naturtro gengivelse af træ og du kan få laminatgulve i mange forskellige ”træarter”, derudover kan du få laminatgulve, som til forveksling ligner en klinke. Men du kan også få ensfarvede laminatgulv i f.eks. farverne sort, hvid og grå. Du kan både få laminatgulv med en mat overflade og højglanslaminater, der er så blanke, at du kan spejle dig i gulvet.

Hvilke typer kan du vælge imellem?

En af de mest populære laminattyper netop nu er laminat sildebensgulve, der ligesom originalen i træ kan lægges i det smukke klassiske sildebensmønster. Modsat originalen i træ, så har laminat sildebensgulve kliksystem og kan lægges som svømmende gulve, hvilket betyder, at det er langt lettere selv at lægge gulvet samtidig er laminat sildebensgulve billigere end et sildebensparket i træ og dermed kan du få et smukt sildebensgulv på et langt lavere budget.

Udover generelt at være billigere end trægulve, så har laminatgulvene også den fordel, at de er lette at pleje og rengøre. De kan nemt vaskes, når de er blevet beskidte, og det kræver ikke den store kraft at få pletter af dem igen. Det gør dem til et særligt godt bud, hvis du eksempelvis har små børn eller gerne vil gøre rengøring af et rum så nem som muligt. Specielt hvis det er et rum, du ofte bruger, og som derfor ofte vil kræve rengøring.

Samtidig er laminatgulv ofte meget slidstærke, især hvis du vælger et laminatgulv i en høj slidklasse. Et eksempel på det er at laminatgulv ofte har meget lange garantier på helt op til livstid, hvis gulvet monteres i en privat bolig.