You are currently viewing Tryghed med et serviceabonnement på varmepumper

Tryghed med et serviceabonnement på varmepumper

Har I varmepumpe i hjemmet eller overvejer at få en? Noget af det vigtigste for at sikre sig, at den fungerer, er, at der altid er foretaget de nødvendige serviceeftersyn. Derfor kan I med fordel overveje at investere i et serviceabonnement, hvor I altid kan få det ordnet, hvis der opstår noget – og så er det årlige serviceeftersyn helt automatisk inkluderet i abonnementet. Det er noget, der er mange, der sætter pris på. Læs mere her: Varmepumpeservice og -eftersyn.

Varmepumper kan være en svær størrelse at gennemskue, hvis det ikke er noget, man har haft før. Det fungerer godt til jer, der gerne vil spare penge på jeres varmeregning. Mange har oplevet, at budgettet er blevet mere stramt det seneste års tid, og det er med at spare de steder, hvor det giver god mening.

Spar penge på varmeregningen

Hvis I ved at investere i en varmepumpe kan spare penge på den månedlige varmeregning, er det penge, der er godt givet ud – de penge, der bruges på at holde en varmepumpe kørende, er væsentligt mindre end hvad der skal bruges, hvis I lige nu kører på elradiatorer. Det er for eksempel tilfældet for mange, der skal opvarme deres sommerhus. Især her kan en varmepumpe gøre en forskel.

Der findes flere forskellige typer af varmepumper. Jordvarmeanlæg er også noget af det, I kan kigge nærmere på, men her er tale om en noget større investering, der kræver arbejde at få gjort til en del af jeres hjem – til gengæld er det også noget af det, der virkelig kan gøre, at I sparer penge i det lange løb. Her er det lovkrav, at der serviceres årligt, så det er naturligvis en del af serviceabonnementet.

Gør sommerhuset behageligt

Kunne I godt tænke jer, at jeres sommerhus har en behagelig temperatur altid? Så er varmepumper måske noget af det, I skal kigge nærmere på. Der er mange, der vælger at have varmepumper som løsning i sommerhuset, der typisk er noget færre kvadratmeter end en almindelig bolig – og dermed også noget, der passer bedre til en varmepumpes kapacitet.

Ud over sommerhuse kan det også være noget, der kan bruges i for eksempel udestuer eller lignende, hvor I måske ikke er dækket af den varmeløsning, I ellers har i jeres hjem – det er skønt at kunne forlænge sæsonen derude ved at have lidt bedre varmeforsyning, end I hidtil har haft.