You are currently viewing Find en dygtig håndværker til støjdæmpning af arbejdspladsen

Find en dygtig håndværker til støjdæmpning af arbejdspladsen

Det er ikke kun medarbejdernes trivsel, der er på spil, hvis ikke arbejdspladsen er optimal i forhold til støjgener. Der er lovgivning på området, hvis formål er at sikre et optimalt arbejdsmiljø uden støjgener. Læs her, hvordan du finder en dygtig håndværker til støjdæmpning af arbejdspladsen, samt hvad du generelt skal være opmærksom på.

Ligegyldigt om der skal bygges nyt eller renoveres en eksisterende bygning, er det vigtigt, at der på forhånd tænkes støj og akustik ind i projektet. Det er ikke alene noget, der gør, at medarbejdernes trivsel stiger – det er lovpligtigt, at arbejdsmiljøet er optimalt i forhold til støjgener.

Ved at have fokus på at sikre optimale forhold i forhold til støj og de gener, det risikerer at medføre, har du de bedste forudsætninger for at undgå dyre ekstraregninger, hvis der på et senere tidspunkt skal rettes fejl i byggeriet.

Tag de vigtigste beslutninger tidligt i projektet

De fleste tænker ikke over, at krav omkring støj og akustik skal vedtages tidligt i et byggeprojekt. Faktisk skal de allerede med i byggeprogrammet, som ligger til grund for udbuddet af byggeriet. Du kan læse mere om dine muligheder i forhold til lydisolering her.

Når håndværkerne først er kommet i gang med arbejdet, er det i langt de fleste tilfælde for sent at ændre i detaljer, der eksempelvis relaterer sig til støjgener. Det er derfor vigtigt at gøre jer nogle tanker omkring, hvordan der tages hånd om eventuelle støjgener på et tidligt plan.

Sådan finder du håndværkere til lydisolering af arbejdspladsen

Hvis der ikke er tale om et større byggeri, kan du i langt de fleste tilfælde godt lydisolere byggeriet, uden opgaven nødvendigvis skal sendes i udbud. Det kræver, at du finder de rigtige samarbejdspartnere, og det kan betale sig at vælge nogle, som udelukkende arbejder med lydisolering.

Der er mange forskellige løsninger, og nogle er billigere end andre. Er der eksempelvis tale om maskiner, der forårsager støjen, kan det i mange tilfælde betale sig udelukkende at lydisolere maskinen. Det foregår helt praktisk ved at indramme den med lydisolerende materialer rundt om den, så støjen ikke generer medarbejderne.

Hvis du vil have den mest kompetente arbejdskraft til at stå for lydisoleringen, er det en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige virksomheder. På den måde har du et sammenligningsgrundlag, du kan træffe din beslutning ud fra.

Vælg den virksomhed, du synes, virker mest kompetent til opgaven – og husk, at det ikke altid er den billigste løsning, der er den bedst.