You are currently viewing Ved du hvilken slags, din nye altan skal være?

Ved du hvilken slags, din nye altan skal være?

Der findes mange typer af altaner – vælg den rette til din ejendom

En ny altan er ikke bare en altan. Der findes nemlig mange forskellige typer af altaner, og den, du vælger, skal passe til bygningen. Du skal faktisk have lov af kommunen, før du får monteret en altan på din ejendom, og derfor er det smart at sætte sig ind i, hvilke typer der passer til bygningen, inden man anmoder kommunen om lov.

En ny altan skal passe til bygningens stil – bliv klogere på typerne herunder

  • Altaner af glas har et meget let udtryk og passer godt til moderne bygninger.
  • Stålaltaner er klassiske, og de ser godt ud på murstensbygninger.
  • Betonaltaner ser godt ud på moderne bygninger.
  • Franske eller spanske altaner er oplagte, hvis ikke kommunen tillader en altan med repos – de kan passe til både moderne og ældre bygninger.
  • Altangange også kaldet svalegange er perfekte til etagebygninger med lejligheder, da man kan spare kvadratmeterne til en indendørs fordelingsgang.
  • Altaner med trapper er oplagte til lejligheder i stueplan, hvor man ønsker direkte adgang til gården.
  • Tagterrasser og tagaltaner giver et eksklusivt uderum, der er hævet over de omkringliggende omgivelser og er perfekte til fx boligforeninger eller private villaer.

Vælg et erfarent altanfirma med produkter i høj kvalitet

En nedslidt eller dårlig konstrueret altan kan være livsfarlig – derfor er det meget vigtigt at vælge et altanfirma, der både er erfarent og kan levere altaner i høj kvalitet. Mangler du en eller flere altaner til din ejendom, bør du vælge altanfirmaet Aalborg Altan. De har mere end 30 års erfaring i branchen, og de er kendte for at designe og montere altaner i absolut topkvalitet til privatpersoner såvel som virksomheder.